توسعه هوش مصنوعی در مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس بوشهر در راستای تحقق شعار جهش تولید علم و فناوری

27 تير 1403

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این مرکز با جذب کارشناس مرتبط با رشته هوش مصنوعی، اجرای پروژه‌های مرتبط با آن و همکاری با دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی سعی در بهبود تشخیص بیماری‌ها از طریق پردازش تصویر و رادیومیکس، توسعه داروها و روش‌های درمانی و درعین‌حال کاهش هزینه‌های خدمات سلامت داشته است.


پروفسور مجید اسدی افزود: مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکنون مقالات مرتبط مختلفی در حوزه‌های سرطان، بیماری‌های عفونی و قلبی به چاپ رسانیده است.


وی تصریح کرد: با پیشرفت روزافزون فناوری و علوم کامپیوتر، توانایی هوش مصنوعی در انجام وظایف پیچیده و متنوع ازجمله تصمیم‌گیری، تشخیص الگوها، پردازش زبان طبیعی، پردازش تصویر و حل مسائل پیچیده به شکلی قابل‌توجه، بهبودیافته است.


عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: با ادامه تحقیقات و پیشرفت‌های فناوری، امیدواریم که بتوانیم از امکانات هوش مصنوعی در زندگی روزمره خود بهره‌برداری کنیم.


رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این مرکز آمادگی خود را برای انجام پروژه‌های مختلف بین‌رشته‌ای در حوزه هوش مصنوعی در پزشکی و سلامت و انجام طرح‌های بنیادی و کاربردی برای اساتید و دانشجویان فراهم آورده است.


پروفسور اسدی اضافه کرد: هوش مصنوعی (AI : به‌اختصار) (Artificial Intelligence : به انگلیسی)  به‌عنوان یک علم میان‌رشته‌ای با فناوری دگرگون‌کننده در صدر برنامه‌های راهبردی کشورهای مختلف قرارگرفته است و پیش‌بینی می‌شود این فناوری در زمینه‌های مختلف تاثیرات شگرفی را در پی داشته باشد. هوش مصنوعی می‌تواند داده‌های حجیم را تجزیه‌وتحلیل کرده و اطلاعات مفیدی از آن‌ها استخراج کند که در تصمیم‌گیری‌ها و تجزیه‌وتحلیل‌های مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرد.


کلمات کلیدی:
هوش.مصنوعی     مرکز.تحقیقات.پزشکی‌هسته‌ای     پروفسور.مجید.اسدی        

تاریخ بروز رسانی:   27 تير 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >