میزبانی پرافتخار وبینار بین المللی پزشکی هسته ای از ریاست مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای بوشهر " پروفسور مجید اسدی" پیرامون مرحله گذار از ویروس کرونا

3 خرداد 1399

همه گیری ویروس کرونا در سراسر جهان ، جامعه علمی را بر آن داشت تا وبینار بین المللی مرحله گذار ویروس کرونا با عنوان " Post COVID-19 Nuclear Cardiology : Transformation to NEW NORMAL " به میزبانی خانم  Dr.Shazia Fatima  "رییس انجمن پزشکی هسته ای کشور پاکستان"  و با حضور4 تن از متخصصین برجسته پزشکی هسته ای از کشورهای مختلف در تاریخ 22 مه 2020 مصادف با 2 خرداد 1399برگزار گردد، "پروفسور مجید اسدی "به عنوان نماینده کشور ایران در این وبینار به بیان راهکارها و تمهیدات لازم در خصوص اقدامات پس از بازگشایی بخش های پزشکی هسته ای در این همه گیری پرداخت ، تا به درک بهتر و روشن بینی جامعه پزشکی هسته ای سراسر جهان در سازش با بحران موجود دامن زند. گفتنی است که این سمیناراینترنتی را بطورهمزمان مخاطبینی از 20 کشور جهان دنبال می نمودند .

ویدیو سخنرانی-1

ویدیو سخنرانی-2 (dr.Assadi)