تازه های نشر مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای خلیج فارس بوشهر
" راهنمای جامع اقدامات پزشکی در رخدادهای پرتویی "

16 ارديبهشت 1399

کتاب  "   راهنمای جامع اقدامات پزشکی در رخدادهای پرتویی  "  اثری ارزشمند از " پروفسور مجید اسدی "رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای خلیج فارس بوشهر است که با همکاری علی پاشازاده ، فروغ جعفریان ، نرگس جوکار ، بهروز رسولی و دکتر ایرج نبی پور تألیف و به تازگی به چاپ رسیده است.

در کتاب مذکور زیرساخت ها  و ملزومات سوانح اورژانسی هسته ای و رادیولوژیکی مطرح گردیده و چشم انداز این طرح ، محدوده اقدامات و آمادگی های لازم در رخدادهای پرتویی شامل :  مدیریت حوادث و آسیب های بیولوژیکی ، حفاظت پرتویی و استانداردها ، سطوح مداخلات پرتویی ، طراحی اقدامات اورژانسی در صحنه و مدیریت افراد آلوده به رادیونوکلییدها می باشد که به بهترین نحو ممکن توسط متخصصین این حوزه  در مجموعه پیش رو  ارایه شده است.

مشاهده و دانلود :

تاریخ بروز رسانی:   21 ارديبهشت 1399