قابل توجه پژوهشگران، فارغ التحصیلان، دانشجویان و صاحبان ایده های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با پزشکی هسته ای

11 آبان 1395

مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای خلیج فارس در راستای چشم انداز ده ساله و دستیابی به اهداف سند راهبردی این مرکز از جمله جذب، تربیت و توانمندسازی نخبگان پژوهشی و همچنین به منظور انجام رسالت خود مبنی بر ارتقای ظرفیت های انسانی و پژوهشی کشور و نیز حمایت و بستر سازی جهت تحقق پژوهش های نوآورانه و دانش بنیان، از پژوهشگران، فارغ التحصیلان، دانشجویان و صاحبان ایده در زمینه موضوعات مرتبط با پزشکی هسته ای جهت همکاری دعوت می نماید. علاقمندان می توانند با مراجعه به وب سایت مرکز تحقیقات، ضمن اطلاع از تجهیزات این مرکز، فرم " پروژه مشترک" را تکمیل و به آدرس ایمیل nucmed@bpums.ac.ir  ارسال نمایند.

پس از بررسی خلاصه پروژه و تایید اولیه در شورای مرکز تحقیقات، امکان همکاری پس از تصویب نهایی پروپوزال تحقیقاتی وجود خواهد داشت. جهت اطلاع از شرایط همکاری در این زمینه، از طریق همین آدرس ایمیل اقدام فرمایید.

موضوعات دارای اولویت:

Quantitative Nuclear Medicine