تجلیل از دکتر مجید اسدی به عنوان پژوهشگر ویژه استان در شانزدهمین جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان بوشهر

25 آذر 1394
شانزدهمین جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان بوشهر با معرفی برگزیدگان در بخش‌های مختلف با درخشش نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

در این جشنواره نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در سه بخش موفق به کسب عناوین برتر شدند.
در بخش دانشجویی، دکتر حسین دارابی دانشجوی دکتری رشته اپیدمیولوژی مولکولی موفق به کسب عنوان دانشجوی برتر شد.
در بخش معرفی هیات علمی برتر، دکتر سینا دو برادران عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حایز عنوان هیأت علمی برتر شد.
در بخش ویژه این جشنواره از پرفسور مجید اسدی استاد تمام پزشکی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان پژوهشگر ویژه استان تجلیل شد.
شانزدهمین جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان بوشهر روزهای 23 و 24 آذر ماه سال جاری در دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.