مشارکت چشمگیر مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای در بیست و یکمین کنگره سالیانه و ششمین کنگره بین المللی پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی ایران

8 آذر 1396

بیست و یکمین کنگره سالیانه و ششمین کنگره بین المللی پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی ایران در تاریخ اول تا سوم آذر ماه 1396 در بیمارستان رضوی شهر مشهد برگزار گردید.
اعضای مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای خلیج فارس با ارائه مقالات متعدد در زمینه های پزشکی هسته ای بالینی، فیزیک پزشکی و داروسازی هسته ای در این کنگره حضور فعال داشتند. از تعداد 148 مقاله و سخنرانی ارائه شده در این کنگره، 22 مقاله مربوط به مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای خلیج فارس بود که با توجه به این تعداد، این مرکز بالاترین میزان مشارکت (15 درصد کل مقالات و سخنرانی ها) را به خود اختصاص داد.
گفتنی است که بخشی از مقالات ارائه شده حاصل از پروژه های تحقیقاتی مشترک این مرکز با اساتید گروههای فیزیولوژی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و همچنین گروه مهندسی الکترونیک دانشگاه خلیج فارس بود.